Autogiro

Vill du ansöka om Autogirodragning för hyran varje månad så går det bra att göra ansökan direkt om du har elektronisk bank id. Har du inget sådant kan du skriva ut blanketten och fylla i den manuellt eller också ringa till kontoret och be om en blankett så ordnar vi så den skickas till er. Fyll sedan i den med alla uppgifter samt underskrift och skicka/lämna till vårt kontor:

AB Hundra Fastigheter
Att: Marianne Hillhammar
Östergatan 6
434 30 Kungsbacka

Om du vill lämna den själv så tänk på att vi är säkrast där månd-torsd kl. 9-12 men är vi inte där går det bra att putta in den i brevinkastet på vår dörr inne i trappuppgången.

Vi behöver vanligtvis ca 5 arbetsdagar för att få autogirodragningen att fungera förutsatt att alla uppgifter är korrekta och inget oförutsett inträffar.

Tänk på att de avier ni redan har fått måste betalas manuellt men de nya ni får för nästa kvartal kommer att dras via Autogiro den sista i varje månad och råkar det vara en helgdag så dras det istället nästkommande vardag.

Var alltid noga med att hela beloppet finns på kontot för saknas en krona dras ingenting och du kommer att få en påminnelse/krav.

Compare listings

Compare