Om oss

Litet, personligt och lokalt fastighetsbolag

AB Hundra Fastigheter är det lokala fastighetsbolaget med förkärlek för äldre, vackrare hus, men förespråkar också nyproduktion som passar in i sin omgivning. Vi äger och förvaltar hyresrätter och lokaler centralt i Kungsbacka och Varberg/Getterön, samt driver och engagerar oss i nya byggprojekt inom dessa kommuner.

Bevarat och renoverat Kungsbackas äldsta hus

Vi känner ett ansvar för Kungsbackas innerstad och vill bevara de friska, äldre fastigheter som har en potential att leva vidare. AB Hundra Fastigheter tog på sig det kostsamma men viktiga ansvaret att varsamt renovera Kungsbackas äldsta och idag nog vackraste fastighet, Borgmästarvillan på Östergatan. Fastigheten är k-stämplad och renoveringen gjordes därför i samarbete med kommunantikvarie Wivi Ann Reit och Bo Palmqvist, Kungsbacka Arkitektkontor, som har god vana att bevara gamla hus. Fastigheten har därefter ombildats till bostadsrätt enligt de boendes önskemål.

Utmärkelser för Bästa Service index

Sedan 2007 har vi deltagit i regelbundna kundundersökningar för att kunna lyssna av och förbättra vårt arbete på olika områden.  AB Hundra Fastigheter har fått utmärkelse för Bästa Serviceindex med toppnivå på över 90% vid kundundersökning utförd av oberoende undersökningsföretaget AktivBo. Denna kundundersökning görs bland 200-talet bostadsföretag i hela Sverige så denna utmärkelse är vi väldigt stolta över och kommer att fortsätta arbeta med ständiga förbättringar för våra hyrestagare.

Familjeföretag med start 1987

Bolaget startades 1987 av Jonas Hillhammar som driver det tillsammans med frun Marianne. Vi är helägare med egen förvaltning av i dagsläget tre fastigheter i centrala Kungsbacka, en i Gottskär och en i Varberg/Getterön. Vi är delägare i Kungshus AB med en hyresfastighet i Söderstaden och kvarteret Banken vid torget i Kungsbacka samt delägare i Solidhus AB med pågående byggprojekt i ”Nya Särö centrum”. Läs mer om våra fastigheter här.

Compare listings

Compare