Inflyttning

Enligt lag ska ni få nycklar och tillgång till lägenheten senast kl.12.00 första vardagen efter månadsskiftet. Antingen sköter vi det på kontoret eller också kommer vår fastighetsskötare att ordna det på plats enligt överenskommen tid. I samband med nyckelkvittensen får ni också muntlig information om vilka ordningsregler mm som gäller.

När ni flyttar in i någon av våra fastigheter ber vi er att använda återvinningskortet ni erhållit som tillhör lägenheten, när ni ska slänga flyttlådor mm. Våra miljörum är byggda för normal sophantering och mäktar inte med de mängder tomkartonger o. dyl. som uppstår i samband vid inflyttningar.

Skulle ni inte godkänna tidigare hyresgästs flyttstädning ber vi er kontakta oss snarast så får fastighetsskötaren komma och besiktiga.

Ni har väl tänkt på att anmäla er inflyttning till det elbolag som äger nätet samt tagit ett abonnemang på er rörliga elförbrukning. När ni anmäler detta behöver ni veta anläggningsID-nummer på elmätaren alternativt namn och ev. personnr på tidigare hyresgäst.

Har ni koll på hur TV, bredband och ev. fast telefoni fungerar i just er fastighet så ni får detta att fungera vid inflyttningen?

Se över hemförsäkringen så den gäller om något skulle inträffa.

Compare listings

Compare